Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Honor MagicWatch 2 με μπαταρία που διαρκεί 14 μέρες

*
Η Honor αποκάλυψε το Honor MagicWatch 2, ένα νέο smartwatch που θα εστιάζει στο κομμάτι της υγείας και θα έχει μπαταρία που θα διαρκεί έως και 14 μέρες. Το νέο προϊόν μπορεί να καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τους καρδιακούς παλμούς, την απόσταση που έχει διανυθεί, την ταχύτητα του κατόχου του, αλλά και να υπολογίζει τις θερμίδες που έχει κάψει. Έχει προεγκατεστημένα 15 fitness modes, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, στα 42mm και στα 46mm. Οι οθόνες στις δύο διαστάσεις έχουν διαγώνιο 1.2’’ και 1.4 ίντσα, είναι AMOLED με 326ppi και ανάλυση 454x454 και 390x390 pixels αντίστοιχα.



Στο εσωτερικό τους βρίσκεται ο Kirin A1 του Huawei Watch GT 2, έχει χωρητικότητα 4GB, ενώ συνδέονται με smartphones μέσω Bluetooth. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει από τις 12 Δεκεμβρίου σε τιμές που αρχίζουν από τα €172 για τα 42mm και από τα €189 για τα 46mm.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*